Ingredience:
2 lžíce octa, 2 lžíce rajského protlaku /kečupu/
2 lžíce oleje, 2 lžíce w orchestrové omáčky
2 kostky cukru, 2 lžíce plnotučné hořčice
1 velká cibule
2 okurky nebo sterilizovaná paprika
1-2 feferonky, 2-4 stroužky česneku
To vše se umele na masovém strojku
Popis přípravy:
2 lžíce octa, 2 lžíce rajského protlaku /kečupu/
2 lžíce oleje, 2 lžíce w orchestrové omáčky
2 kostky cukru, 2 lžíce plnotučné hořčice
To vše se povaří, až se spojí, nechá se vychladit
Pak se vezme
1 velká cibule
2 okurky nebo sterilizovaná paprika
1-2 feferonky, 2-4 stroužky česneku
To vše se umele na masovém strojku.
Do umleté hmoty se přidá svařená a vychlazená omáčka a 30 dkg majonézy, promíchá a nechá odležet. Pomazánka je vhodná na chlebíčky, topinky......zhruba na 50 chlebíčků.